ارزیابی دارایی جهت ارائه به اداره ثبت شرکت ها
ارزیابی دارایی جهت ارائه به اداره ثبت شرکت ها : سرمایه شرکت عبارت است از دارایی های جاری و ثابت یک شرکت که با کسر کردن میزان بدهی های آن، می توان به میزان سرمایه شرکت دست یافت. به عبارت دیگر سرمایه شرکت را می توان به عنوان بخشی از حقوق افراد در سهام شرکت تعریف کرد.
اولین گزینه ای که در مورد ثبت شرکت وجود دارد این است که تمام شرکت های سهامی خاص و عام و یا مسئولیت محدود بایستی در وهله ی اول، سرمایه اولیه خود را ابراز کنند.
شناسایی میزان سرمایه شرکت در زمان تاسیس بر مبنای میزان اعلامی وجه نقد در اداره ثبت شرکت ها صورت می پذیرد و پس از آن به هنگاه تحصیل هرگونه دارایی و یا افزایش وجه نقد در حساب بانک و یا صندوق در سر فصل دارایی های جاری بر اساس فاکتور خرید آن دارایی و یا فیش واریزی بانک در حساب های آن شرکت شناسایی می گردد.
البته ارزش یک شرکت با سرمایه آن شرکت یکی نیست بلکه ارزش شرکت شامل املاک ، ماشین آلات ، سود، نیروی انسانی، خطوط تولید، ارزش برند و غیره را در بر دارد در حالی که سرمایه نقدی مقدار وجهی است که برای تاسیس اولیه هر شرکتی مورد نیاز بوده و معمولا سهامداران در فراهم نمودن آن نقش اساسی را دارند.
ارزیابی دارایی جهت ارائه به اداره ثبت شرکت ها
بسیاری از شرکت ها نیز در طول فعالیت خود به میزان و مقدار سرمایه خود اضافه می کنند تا بتوانند فعالیت های خود را گسترش داده و به سود های بیشتری دست پیدا کنند.
در صورتیکه قسمتی از افزایش سرمایه بصورت غیر نقدی باشد، سرمایه ی غیر نقدی توسط کارشناس رسمی دادگستری تقویم و با صورتجلسه ی مجمع عمومی فوق العاده که با حضور صاحبان سهام شرکت و پذیره نویسان سهام جدید تشکیل و اتخاذ تصمیم شده است، تحویل می گردد.
افزایش سرمایه شرکت و اطلاع آن به اداره ثبت شرکت ها
ارزیابی داراییها توسط کارشناسان رسمی دادگستری که مورد تائید قوه قضاییه هستند، صورت میگیرد و کارشناسان تعیین قیمت نیز ، هر یک درزمینه قیمتگذاری یک نوع دارایی از جمله کارشناس رسمی دادگستری ارزیابی املاک ، کارشناس رسمی دادگستری ارزیابی ماشین آلات ، کارشناس رسمی دادگستری برند ، کارشناس رسمی دادگستری ارزیابی خودرو و … جهت ارزیابی دارایی های جاری ، ثابت ، منقول و غیر منقول شرکت و کارخانه تخصص دارند و اظهار نظر می نمایند.
لازم به ذکر است جهت قیمتگذاری دقیقتر، علاوه بر آنکه برای ارزشگذاری هر دارایی از کارشناسان همان حوزه استفاده میشود، تلاش میشود برای تعیین قیمت املاک از کارشناسان و ارزیابان بومی همان منطقه نیز استفاده شود تا ارزشگذاریها به قیمتهای واقعی نزدیکتر باشد.
مجمع عمومی فوق العاده می تواند به هیئت مدیره اجازه دهد که ظرف مدت معینی که از پنج سال تجاوز ننماید سرمایه شرکت را تا میزان مبلغی به یکی از طرقی که در این قانون معین گردیده است افزایش دهند و هیئت مدیره مکلف است در هر نوبت پس از افزایش سرمایه ظرف مدت یک ماه ضمن اصلاح اساسنامه، و مقدار سرمایه اضافه شده را جهت اطلاع عموم به اداره ثبت شرکت ها اعلام نماید.
ضمناَ تا موقعی که سرمایه قبلی شرکت تادیه نشده است افزایش سرمایه به هیچ وجه و تحت هیچ عنوانی مجاز نخواهد بود.
این مجموعه با همکاری تعدادی از کارشناسان رسمی دادگستری ، اعضاء پایه یک سازمان نظام مهندسی ، مهندسین مشاور پایه یک ، مهندسین با تحصیلات دانشگاهی فوق لیسانس و دکتری و اساتید دانشگاه ها در رشته های راه و ساختمان و نقشه برداری، ماشین الات کارخانجات ، اختراعات و ثبت شرکت ها ، سهام و برند آماده انجام امور کارشناسی بصورت تخصصی در سطح کشور جهت شناسایی ارزش دارایی های شرکت ها و میزان افزایش سرمایه و اطلاع به اداره ثبت شرکت ها می باشد.