ارزیابی ماشین آلات ساختمانی

در این مقاله از کارشناس رسمی دادگستری ، می توانید اطلاعات جامعی را در خصوص ارزیابی ماشین آلات ساختمانی به دست آورید. پیشنهاد می شود برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید و در صورتی که سوالی در رابطه با این موضوع دارید ، پرسش های خود را در قسمت دیدگاه سایت مطرح نمایید ؛ ما در اولین فرصت پاسخگوی شما عزیزان خواهیم بود.

 

ارزیابی ماشین آلات ساختمانی - کارشناس رسمی دادگستری

 

ارزیابی انواع ماشین آلات ساختمانی :

 

تراک میکسر یا کامیون مخلوط کن بتن

یکی از ماشین آلات ساختمانی پر کاربرد تراک میکسر می باشد. تراک میکسر در واقع کامیون‌های مخصوصی جهت حمل بتن از محل تولید که معمولاً کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولید بتن یا از محوطه پروژه‌های ساخت و ساز به محل بتن‌ریزی مورد استفاده است. این کامیون‌ها با قرارگیری زیرِ دستگاه بچینگ اقدام به بارگیری بتن می‌ نمایند و پس از طی مسافتی نسبت به تخلیه آن در محل مورد نظر اقدام می کنند.

اسکریپر

اسکریپر یک ماشین ساخت می باشد که قادر است خود بارگیری نماید ، مصالح را حمل کند و سپس آنها را پخش نماید. بنابراین اسکریپر تقریباً تمام عملیات خاکی را خود انجام می نماید. ظرفیت اسکریپر بین ۸ تا ۵۰ متر مکعب می باشد.

دامپر

دامپرها یکی از تجهیزات حمل بتن و سایر مصالح در کارگاه‌ها در مقیاس کوچک و در مسافت‌های محدود میباشند. شیوه کار دامپرها شباهت زیادی با روش قدیمی استفاده از فرغون است ، با این تفاوت که نیروی محرکۀ آن‌ها به‌جای عامل انسانی توسط موتور تأمین می‌ گردد.

بچینگ پلانت

بچینگ پلانت یا دستگاه تولید بتون آماده دستگاهی می باشد که مواد تشکیل دهنده بتن را مخلوط و با هم ترکیب می کند بتن به محض آماده شدن به وسیله تراک میکسر به محل مورد نظر انتقال داده میگردد و در محل بتن ریزی استفاده می گردد که این امر باعث صرفه جویی در زمان و هزینه می شود.

کلامشل

برای کندن چاه ، پی کنی ، انتقال مواد دپو شده در کارگاه استفاده می شود. جام کلامشل ، از دو قطعه لولا شده به هم ، تشکیل می شود. قادر به حفاری ترازی که بر روی آن قرار دارد است.

کامیون یا کشنده

کامیون یکی از ماشین آلات ساختمانی میباشد که اغلب اهمیت آن نادیده می شود ، استفاده از کامیون جهت جابجایی مصالح ، ضایعات و نخاله ها و غیره متداول است.

 

ارزیابی ماشین آلات ساختمانی - کارشناس رسمی دادگستری

 

لودر

اصولاً لودر یا بیل بار کن یکی از مهمترین ماشین آلات ساختمانی می باشد که در انواع مختلفی طراحی می گردد. این ماشین از نظر شکل ظاهری به لودر معمولی ، لودر معدن ، آرم لودر (Arm liader) و اورهد لودر (overhead liader) تقسیم بندی می گردد.

بیل مکانیکی و هیدرولیکی

بیل در دو نوع مکانیکی و هیدرولیکی در صنعت ساختمان سازی و پروژه های ساختمانی و عمرانی استفاده میشود. بیل های مکانیکی و هیدرولیکی برای انواع گودبرداری با عمق مختلف و بر روی انواع خاک است. این نوع از ماشین آلات ساختمانی به تنهایی قادر به حفر گودال بر روی بسترهای سخت سنگی نیست.

بلدوزر

از ماشین آلات ساختمانی بلدوزر تراکتوری میباشد که در جلوی آن تیغه استفاده شده است. اندازه تراکتور براساس طول و ارتفاع تیغه متغیر است.

جرثقیل

جرثقیل تشکیل شده از اطاق فرمان و یک تیر بلند مشبک و قلب جرثقیل و معمولا برای باند کردن اجسام سنگین و حرکت دادن آنها استفاده می شود.

ارزیابی ماشین آلات ساختمانی توسط کارشناس رسمی دادگستری :

اجرای پروژه‌های عمرانی و همچنین ایجاد زیر ساخت‌های مختلف در حوزه راه سازی و ساختمان سازی مستلزم در اختیار داشتن تجهیزات زیادی است. این تجهیزات زیرسازی که با نام ماشین آلات ساختمانی نام دارد در جریان انجام کار و یا اتفاق‌هایی ممکن است خسارات زیادی به آن‌ها وارد می گردد که توسط کارشناس رسمی دادگستری ارزیابی ماشین آلات ساختمانی ، می توان خسارت وارده را ارزیابی نمود.

انواع ماشین آلات عمرانی با توجه به نوع کاربردشان دسته بندی می گردد. ماشین آلات عمرانی عموما به سه دسته سنگین ، نیمه سنگین و سبک تقسیم شده اند ، برخی از این تجهیزات تولید داخل و برخی از آنها تولیدات خارج میباشد. بنابراین بررسی خسارت آنها به دقت بالا نیاز است. بولدزر ، غلتک ، بچینگ ، لودر ، گردیر ، بیل ، تجهیزات حفر ، بالابر‌ها از نمونه‌های مورد ارزیابی ماشین آلات ساختمانی است.

ماشین آلات ساختمانی معمولا دچار سوختگی ، شکستگی ، پارگی و غیره در حین استفاده طولانی مدت میگردد. برای تعمیر و نگهداری این تجهیزات نیاز میباشد تا میزان بودجه مناسب تعیین شده و به ثبت حسابداری برسد و تشریفات رسمی در خصوص آن صورت گیرد. حال میزان این بودجه و میزان کل خسارت توسط کارشناس رسمی دادگستری برق ماشین و کارخانجات تعیین می گردد. در مجموعه های عمرانی معمولا نوع خسارت نیز باید به تایید کارشناس رسمی دادگستری ارزیابی ماشین آلات ساختمانی برسد.

 

ارزیابی ماشین آلات ساختمانی - کارشناس رسمی دادگستری

 

کارشناس در بررسی نقص دستگاه ها از روش هایی چون بررسی آمار های مربوط به خرابی دستگاه و تجهیزات ، بررسی انواع نقص های فنی دستگاه های جدید و قدیم استفاده می نماید. در بسیاری از این موارد ممکن است ارزیابی ماشین آلات ساختمانی همزمان با ارزیابی میزان خسارت به پروژه‌های عمرانی باشد. برای مثال فرض نماید که روند ساخت یک جاده و یا ساختمان به وسیله ابزار‌هایی صورت می پذیرد که کیفیت لازم را نداشته و طرق مختلف به پروژه‌های عمرانی و شهری خسارت وارد میکند به همین دلیل نیز کارشناس رسمی دادگستری به ارزیابی خسارت در این زمینه انجام میگیرد.

مجموعه ما با بهره گیری از کارشناس رسمی دادگستری در رشته ماشین آلات و تاسیسات کارخانجات ، برق ، اموال منقول ، راه و ساختمان و نقشه برداری جهت ارزش گذاری دستگاه ها ، خطوط تولید، تجهیزات و تاسیسات و ارزیابی ماشین آلات ساختمانی ، ماشین آلات صنعتی ، ماشین آلات راهسازی ، ماشین آلات بتنی ، ماشین آلات کشاورزی ، کارخانجات و کارگاه ها با کارشناس خبره و باتجربه ما تماس حاصل نمایید.